Блог статии
Via Dental Studio

Всичко за професионалното избелване на зъбите с fläsh

Всичко за професионалното избелване на зъбите с fläsh

Покажете зъбите си без притеснение – със сияйна, уверена усмивка. Белите зъби придават здрав, добре поддържан и привлекателен външен вид. Те повишават самочувствието ви и могат да отворят нови лични и професионални възможности.

Ето защо все повече хора избират да избелват зъбите си. Въпреки това, наистина впечатляващи резултати могат да бъдат постигнати само с професионално избелване на зъбите от дентален лекар. Резултатът е дълготрайно бели зъби, които изглеждат едновременно здрави и естествени.

ЗДРАВИ, ЕСТЕСТВЕНИ И ПРИВЛЕКАТЕЛНИ

Избелването на зъби fläsh е доказано безопасно и ефективно. Технологията е от най-висок клас в съвременната дентална грижа. Многобройни проучвания потвърждават, че избелването на зъбите е безопасно за зъбите и венците. Водородният пероксид се използва за надеждно активирано от светлина избелване на зъби от десетилетия. Научно доказано е, че ако се прилага прецизно, има щадящ и дълготраен ефект. Наслаждавайте се на ползите от зашеметяващата си усмивка всеки ден!

Нашият квалифициран екип ще ви помогне и ще определи настоящия цвят на зъбите ви.

СЕГА Е ОЩЕ ПО-ЛЕСНО ДА ПОЛУЧИТЕ БРИЛЯНТНА УСМИВКА

Подарете си млада, красива усмивка! Блестящият някога вид на вашите зъби се възстановява само за една сесия. Преди избелването зъбите се преглеждат, за да се гарантира, че няма кариес или други проблеми.

Тъй като зъбите трябва да са без плака, нашите специалисти ще извършват професионално почистване и полиранена зъбите. След това при избелване на зъбите, венците се покриват и се нанасят няколко слоя от избелващия гел върху зъбите. Избелването на зъби fläsh работи чрез светлинно активиране и е изключително нежно към емайла.

КОМБИНИРАЙТЕ СТОМАТОЛОГИЧНО ЛЕЧЕНИЕ И ИЗБЕЛВАНЕ НА ЗЪБИ

По време на денталното лечение Вашият зъболекар възстановява функцията и външния вид на естествените Ви зъби. С днешните нови материали е почти невъзможно да се различи зъбната реставрация от естествените зъби.

Цветът на зъбите играе ключова роля за визуалния и естетическия резултат. Ето защо получавате най-добри резултати, когато избелването на зъбите е включено в цялостния план за лечение. Попитайте нашите специалистиза повече подробности.

ЛЕЧЕНИЕ НА ЗЪБИ И ИЗБЕЛВАНЕ НА ЗЪБИ: СТРАХОТНА КОМБИНАЦИЯ!

Избелване на зъби преди възстановяване на зъбите

За да създаде възстановяване с цвят на зъба, стоматолозите ни ще реконструират вашите естествени зъби, например с пломби, инлеи, корони или импланти. Цветът на зъбната реставрация не може да бъде променян по-късно. Ето защо зъбите първо трябва да бъдат избелени и след това да се направи възстановяване, което да съответства на новия цвят. За сияйна усмивка и атрактивна цялостна визия.

Избелване на зъби след ортодонтско лечение

Ортодонтското лечение за възрастни помага да се гарантира правилното функциониране и подравняване на зъбите ви. Избелването на зъби fläsh в края на лечението възстановява младежкия ви ярък цвят на зъбите само за 1 час. Перфектното заключение за успешно лечение!

Избелване на единичен зъб

Отделните обезцветени зъби могат да нарушат цялостното въздействие на вашата усмивка, както и здравето на зъбите. fläsh може да се използва и за избелване на отделни зъби.

Във VIA Dental Studio ще откриете и промоционален пакет "По-бяла усмивка", с който може да направите специален подарък за себе си или за любим човек!

С любов към сияйните усмивки,

Екипът на VIA Dental Studio

Вредна ли е денталната полимеризираща лампа?
Грижа за детските усмивки във VIA Dental Studio

Related Posts

Image

Дентални услуги и козметични процедури
VIA Dental Studio.

© 2023 VIA Dental Studio. All Rights Reserved.