Блог статии
Via Dental Studio

Грижа за детските усмивки във VIA Dental Studio

Грижа за детските усмивки във VIA Dental Studio

Знаете ли, че грижата за оралното здраве на вашето дете започва с консултация при дентален лекар още по време на бременността?

А първият преглед е препоръчително да се направи с поникването на първите зъбчета. Начинътна хранене и придобиването на вредни навици в ранна детска възраст на детето, са рискови за влошаване на оралното здраве, ортодонтски деформации, кариес на ранното детство, говорни нарушения и др. 

Във VIA Dental Studio обръщаме специално внимание на най-малките пациенти. За нас е важно те да ни посещават с нетърпение, да бъдат усмихнати и спокойни.

В студиото работят специалисти по Детска Дентална Медицина и Ортодонтия. При нужда, те са на разположение да консултират всеки един пациент. Възползвайте се от богатия опит на тези преподаватели във Факултета по Дентална Медицина. Всяко отклонение в оралното здраве на Вашето дете ще бъде регистрирано, обсъдено и лекувано според най-ефективните и съвременни методики, без болка и напрежение.

След щателен преглед и консултация можем да изготвим и обсъдим индивидуален лечебен и профилактичен план за детето ви, да го научим как правилно да мие зъбките си и да ви запознаем с рисковите фактори за оралното здраве. 

Работата се извършва съпроводена със забавен разговор и игра, максимално далече от стреса, създаван в конвенционалните дентални практики. Детето се чувства заинтригувано, съпричастно и щастливо – тръгвайки си с награда за 'най-добър пациент'.

Поставяме забавни цветни пломби на временни зъби с ваше съгласие и цвят по избор на вашето дете.

Не се колебайте и запишете час за консултация при нашите специалисти, защото детските усмивки са най-ценни!

Очакваме ви!

Екипът на VIA Dental Studio

Всичко за професионалното избелване на зъбите с fl...
СИЛАНТИТЕ: Супер-героите, които осигуряват невидим...

Related Posts

Image

Дентални услуги и козметични процедури
VIA Dental Studio.

© 2023 VIA Dental Studio. All Rights Reserved.